menu

Eerlijk, echt, bohemian, creatief en geweldig?

Net zoals jullie?

INFO

Je gaat trouwen? Super, nee beter nog, echt geweldig - formidabel! Nu hebben jij en je verloofde (jawel verloofde, raar om te zeggen, ik weet het ;-)) de moeilijke taak om een fotograaf/videograaf te kiezen die perfect bij jullie past. We snappen het (na zelf te trouwen) helemaal, het is dan ook een moeilijke taak... Je huwelijk is een intiem, persoonlijk verhaal vol met echte emoties en speciale herinneringen. Jullie verhaal vertellen met ludieke snapshots, creatieve beeldtaal is wat wij geweldig vinden en wat ook bepalend zal zijn voor jullie herinnering aan deze mooie dag. Niet de regen of de zon, die perfecte jurk of schoenen (alhoewel Melissa toch ook wel lichtjes euforisch kan worden van deze) maar wel de echte emoties, echte gebeurtenissen, echte verhalen, echte expressies maken jullie verhaal en jullie herinnering.

We zijn ervan overtuigd dat er een fotograaf/videograaf is voor elk type koppel en we willen dan ook de juiste match zijn voor jullie en jullie verhaal. Om die reden is het belangrijk dat we een match zijn op veel vlakken. Wij houden van creatievelingen, artiesten, levensgenieters en avonturiers. Wij appreciëren de niet-traditionele, artistieke, emotionele huwelijken, de huwelijken die een hoekje af hebben, waar jullie vergezeld worden door al diegenen die jullie graag zien en waar jullie persoonlijkheden de kans hebben om echt te stralen. Klinkt dat als jullie? Perfect, contacteer ons nu! Nog niet zeker? Bezoek onze pinterest voor leuke beelden en sfeer-ideetjes van dingen die ons aanspreken, misschien brengen die nog wat verduidelijking!

FAQ

Kan ik fotografie en videografie apart boeken?

Ja - fotografie is en blijft het hoofddoel van deze business. Van de 30 huwelijken die Melissa op een jaar shoot (naast haar editorial werk) - zijn er ongeveer 10 die Jan op film vastlegt. We kiezen er bewust voor om er niet meer te shooten. Indien je enkel voor fotografie kiest zal Melissa aanwezig zijn op jullie dag, kies je voor videografie als extra is Jan ook aanwezig. Wil je enkel videografie, kan dit ook maar dan zijn we meestal met twee om de dag vast te leggen. Het voordeel is dat we helemaal op elkaar ingespeeld zijn en dus goed van elkaar weten wanneer we ruimte moeten geven of kunnen aanvallen om een moment vast te leggen - we lopen elkaar om het zo te zeggen, niet (of niet veel ;-)) voor elkaars voeten. Gebeurt dat toch nog wel een keer, vergeven we elkaar met veel liefde ;-)

Hoe werken jullie?

Meestal zal je ons niet eens zien, we komen heel stilletjes langs de hoek piepen, observeren een beetje en leggen al de magische momenten vast terwijl ze gebeuren. Na het huwelijk, leveren we een oprecht, echt beeld van jullie huwelijksdag dat jullie hopelijk kunnen koesteren en delen met familie, vrienden en alle generaties die nog volgen. Uiteraard begeleiden we jullie wel tijdens de portret shoot en familieshots. Stel het zo: we zijn een combinatie van een vlieg en je beste vriend :-)

Hoe lang shoot jij?

De ganse dag als jullie wensen! Het moment dat je de jurk aandoet met een buik vol vlinders, zijn we daar. Het moment dat je danst met je papa en je nonkel ondertussen net iets teveel biertjes heeft gedronken (beschaamd is niet eens het woord, genant veel meer) - zijn we daar. We hebben enkel een minimum aantal uren van 6 omdat dit nodig is om een verhaal te vertellen en een maximum aantal uren van 16 omdat het lang genoeg is om je als fotografe plat (door het kaliber camion) gereden te voelen. Toch liever een langere dag? Vraag naar mogelijkheden, misschien is het wel mogelijk door met een second shooter te werken.

Waar wonen jullie?

We zijn ons op dit moment aan het settelen in een huisje in Herselt, België. We houden echter van reizen en vinden het fijn om op avontuur te gaan met jullie. We hebben speciale prijzen en pakketten voor internationale huwelijken. Check zeker ook even onze reisdata!

Wat is inbegrepen?

Dat hangt af van het pakket dat je boekt. E-mail ons zeker hiervoor maar algemeen kan je aannemen dat alle foto’s van die dag bewerkt aangeleverd worden in kleur en zw op een USB stick en ook in een online galerij. Bij een filmpje krijg je een highlight movie die uitgewerkt is op muziek (+- 5 min) en ook alle andere beelden onbewerkt op USB. Een album of andere bijbestellingen zijn vrijblijvend bij te bestellen. Voor meer info hierover, bezoek zeker deze pagina met voorbeeldalbums en bijbestellingen.

Hoeveel kost dat nu allemaal?

Goede vraag. Fotografie pakketten starten aan 1900 euro maar je kan makkelijk een langere of kortere dag boeken en zo een pakket samenstellen dat aan je wensen voldoet. Contacteer ons nu en we sturen je de details.

Hoe kan ik boeken?

Nadat we via mail contact genomen hebben en we voelen aan als een perfecte match, zullen we jullie datum vastleggen met een contract en spreken we af om de gehele trouw, jullie wensen en dromen, eens door te nemen bij een drankje (of 2,3… :-))

Jullie materiaal

We gebruiken verschillende camera’s en lenzen gedurende een trouwdag. Hier is een lijst van elk item dat we in onze tas hebben op een huwelijksdag:
3 bodys Nikon D800
Nikkor 50 mm f/1.4

Nikkor 35 mm f/1.4

Nikkor 24 mm f/1.4

Nikkor 45 mm f/2.8 ts

Nikkor 70-200 mm f/2.8

een vintage polaroid

Hoeveel beelden krijgen wij?

Alhoewel kwaliteit boven kwantiteit staat probeer ik altijd tussen de 500 a 700 high res beelden af te leveren van een huwelijk (+- 12u) Dit zijn altijd bewerkte beelden in kleur (+ de dubbels in ZW). De RAW beelden worden nooit afgeleverd omdat ik met de nabewerking een grote stempel druk qua stijl op mijn werk. Dat is uiteraard ook de reden dat jullie mij als fotografe kiezen voor jullie grote dag.

Werk je met een second shooter?

Niet standaard maar dit is zeker mogelijk bij grotere huwelijken. Vraag mij meer informatie indien je dit wenst.

Nog vragen?

Vraag maar raak, mail mij op info@melissamilis.com of contacteer mij via het contact formulier.

Prijzen

pakket fotografie start aan € 1900
pakket videografie start aan € 1900
allebei boeken? -10% korting.
Meer info over deze pakketten, albums en bijbestellingen gelieve me te contacteren.