menu

Over Melissa milis

Het is winter 2004 (oa het jaar waarin Melissa en Jan elkaar ontmoeten), Melissa is 17 jaar oud en gaat op bezinning met haar toenmalige klas "beeldende kunsten". Ze spelen een educatief spel waarbij er vragen over klasgenoten beantwoord moeten worden. Bij de vraag: "wie zou jij het stylen en regelen van je huwelijk toevertrouwen later?" vult heel de klas "Melissa" in. Op dat moment begrijpt ze het antwoord niet meteen, nooit had ze hierover nagedacht: "ik, een trouw regelen?" Enkele jaren later komt ze tot het besef dat haar klasgenoten van toen, haar veel beter kenden dan ze had verwacht. Ze studeert in 2009 af als master in het grafisch ontwerpen. Naast grafisch ontwerpen blijft fotografie haar grote passie. In 2010 start Melissa haar eigen fotografiebedrijf en groeit ze uit van fotografe die zich richt op familie-, loveshoots en huwelijken naar fotografe die zich enkel nog richt op huwelijken en editorial werk. Haar vrije tijd vult ze met het lezen en schrijven van blogs, en houdt ze ervan haar eigen visie te creëren op de styling van gezellige huwelijken die een tikkeltje anders zijn en draaien rond wat echt belangrijk is in het leven.

Over Jan Persoons

Met een achtergrond in multimedia (PIH Kortrijk) en informatica (KHK Geel) was Jan snel weg met het technische aspect van fotografie/film. Na heel wat gezeur van Melissa en enkele testvideo’s later besloot Jan in 2012 zijn passie voor film aan te bieden aan het grote publiek. Door de week is Jan een gepassioneerd webdeveloper in een internetbedrijf (Intracto) maar naast die job kan hij ook ontzettend genieten van een goeie televisieserie en een mooi muziekje op de achtergrond. Jan is een rustig type (die de woeste zee van Melissa in toom kan houden ;-)) - verzot op bananenchips en minder zot van hun wilde kater Bruno. Zijn grote hoop voor de toekomst is het bouwen van een eigen huisje en het starten van een gezin met Melissa. Met dat eerste zijn ze alvast gestart.

Ons verhaal

In de magische zomer van 2004 start ons verhaal. Onwennig en jong waren we toen we elkaar voor het eerst op een fuif tegen kwamen. Melissa als een blok gevallen voor die babyface Jan, Jan niet zo zeker of hij wel klaar was voor zo een vurig type dat recht in zijn ogen keek. Na heel wat ICQ en MSN gesprekken sloeg “de voenk” dan toch over en werd de eerste kus gegeven in de bossen van Mie Maan. Jaren gingen voorbij, studeren deden we ver van elkaar (hij in kortrijk, zij in hasselt) en dus ging het wel eens een beetje mis, op en af ging onze relatie maar we bleven steeds terug keren naar elkaar en in 2009 na het studeren besloten we te gaan samen wonen. Dat gaf ons de rust en ruimte om de relatie terug te laten groeien en in de winter van 2011, bij de eerste sneeuwvlokjes van die winter, vroeg Jan Melissa ten huwelijk. In 2013 was het zover stapten we zelf in het huwelijksbootje.

(Vang hier een glimp op van onze huwelijksfilm en onze huwelijksfoto's)

Nu, 10 jaar later, zijn we blij met al de herinneringen, verhalen die we al samen hebben mogen delen. Melissa is nog steeds wild en vurig maar heeft toch ook rust gevonden in het leven door te doen wat ze graag doet; fotograferen, grafisch ontwerpen, styling. Om haar leven nog wat meer in balans te houden kan je haar ook regelmatig op een yoga-matje vinden maar ze kan net zo goed genieten van een heerlijke bbq met vrienden en eens de beentjes losgooien op een stevig feestje. Jan is een rustig type, die zijn passie verloren heeft in het programmeren van websites, het filmen van de mooie dingen in het leven en kan genieten van een fijne avond met mooie muziek op de achtergrond. Samen houden we enorm van reizen en avonturen aangaan in het leven, in het bijzonder zijn we geinteresseerd in het zoeken en leggen van connecties in het leven. Het is dan ook fantastisch dat we dit in onze job kunnen doen op een eerlijke, echte en mooie manier. Wie weet ontmoeten we jullie wel op ons volgend "avontuur".

Traveldates

We houden enorm van reizen en combineren deze passie graag met onze job als visual storytellers. Contacteer ons als je meer informatie wil over prijzen voor destination huwelijken of huwelijken wereldwijd. We hanteren zelfs speciale prijzen en pakketen hiervoor. Geen enkele afstand of geen enkel idee is onbereikbaar of te gek. Nooit. Contacteer ons nu!

2018
januari België
februari België/Oostenrijk
maart België
april België
mei België
juni België
juli België
augustus België
september België/Spanje
oktober België
november België
december België

Awards

beste huwelijksfotografen van het jaar 2012 in B/NL (zankyou)
3e plaats huwelijksfotografe ter wereld in 2012 (zankyou)
7e plaats huwelijksfoto van het jaar in 2014

recente publicaties

Brooklyn Bride - Real wedding: Alexandra + Timothy
Wedding Chicks - Contemporary wedding
Lovely Day - Vintage vibes in poppel
Poppytalk - Real weddings: Joke & Pieter